Onze partners

Debiteurencoach

Dat vraagt om coaching. Dat vraagt om de Debiteurencoach! Doeltreffend en accuraat debiteurenbeheer is zeer belangrijk en verdient daarom de hoogste prioriteit. Want u wilt er toch zeker van zijn dat uw facturen worden betaald. Bovendien willen uw debiteuren ook graag duidelijkheid.

Lees meer

Eenmalige Incasso

Op een klantgerichte maar doeltreffende wijze verzorgen wij uw incassozaken op basis van "no cure - no pay". Uw incasso is bij ons in vertrouwde handen. Wij behartigen uw zaak op een correcte en efficiënte wijze die, naast een succesvolle incasso, ook is gericht op behoud van uw klant

Lees meer

Incassowijzer

Het midden- en kleinbedrijf maakt doorgaans te weinig werk van het op tijd incasseren van haar openstaande facturen. Rekeningen blijven daardoor onnodig lang openstaan, met alle gevolgen van dien. Slecht debiteurenbeleid is in Nederland inmiddels de grootste veroor- zaker van faillissementen.

Lees meer

Juristwijzer

Juristwijzer stelt zich ten doel om een volledig juridisch dienstenpakket aan te bieden aan het Midden en Kleinbedrijf. Op een klantgerichte maar doeltreffende wijze verzorgen wij juridische bijstand. Wij behartigen uw zaak op een correcte en efficiënte wijze. Daarnaast streven wij naar transparantie en optimale communicatie met onze opdrachtgevers door online inzage te verstrekken in het dossier.

Lees meer

Deurwaarderwijzer

Als incasso-intermediairs biedt u uw incassodiensten aan op basis van no cure no pay. Zou het uw concurrentiepositie niet enorm verbeteren als u ook in staat zou zijn de diensten van de gerechtsdeurwaarder aan te bieden op basis van no cure no pay? Dit kan nu!

Lees meer